KoffieCo de podcast wordt door ons, drie geneeskundestudenten, met veel zorg en aandacht geproduceerd. Wij zijn onafhankelijk van organisaties en krijgen geen subsidie. Af en toe hebben wij een sponsor die betaald voor onze prachtige flyers of pakkende posters. Bovendien lopen wij soms iemand tegen het lijf die ons uit enthousiasme, in ruil voor een cappuccino, wil helpen (zie het kopje ‘credits’). Al met al willen wij benadrukken dat wij er zelf (nog) niet voor worden betaald om deze podcast te maken.

Natuurlijk is alle steun van onze luisteraars meer dan welkom. Mocht je ons een handje willen helpen, wat wij geweldig vinden, kan dat op verschillende manieren:

  • Laat de rest van de wereld weten wat je van KoffieCo de podcast vindt door bijvoorbeeld een review achter te laten op het medium waarop jij naar de podcast luistert, bijvoorbeeld Spotify of Apple Podcasts.
  • Volg ons op alle sociale kanalen die wij hebben: Facebook, Instagram en LinkedIn. Van reacties en likes worden wij heel blij! Als je van een aflevering hebt genoten, schroom niet om deze te delen op je eigen pagina. Wie weet helpt het een zoekende geneeskundestudent of verwarde A(N)IOS, KoffieCo de podcast te vinden en te helpen.
  • Spread the word – vertel over ons! Ook in WhatsApp-groepen is jouw verkooppraatje altijd een goede promotie.
  • Heb je verbeterpunten, leuke tips of ideeën? Stuur het ons! Eigenlijk zijn wij gewoon geneeskundestudenten die soms ook maar wat doen. Daarom kunnen wij jouw tips en tops goed gebruiken om de kwaliteit van onze podcast te blijven verbeteren. Stuur ons gerust een mailtje met nuttige feedback!