STEUN ONS

Beste luisteraar van KoffieCo de podcast,

 

Wij roepen de Koffie-Co-Doneer-Knop in het leven! Wanneer je op deze knop klikt, opent zich een scherm waarin jij jouw favoriete kop koffie aan KoffieCo de podcast kunt doneren. De keuze is reuze! Doneer bijvoorbeeld een dubbele shot espresso, een lauwe cappuccino of een lekkere latte-macchiato. Alle koppen koffie zijn welkom!

DONEREN

Het doneren aan KoffieCo is nieuw en daarom geven wij jullie graag de nodige uitleg:

Waarom zou ik doneren?
Na het maken van 30 afleveringen en nog een enorme hoeveelheid aan nieuwe ideeën in ons achterhoofd zijn wij nog lang niet klaar. Helaas kunnen wij de koffiebonen niet meer in ons eentje doppen. Om KoffieCo de Podcast te laten bestaan en verder uit te breiden hebben wij hulp nodig. Daarom vragen wij jullie om een steuntje in de rug. 

Waar wordt mijn donatie aan besteed?
Koffie Koffie Koffie
Hoofdzakelijk aan cappuccinos natuurlijk! Voor de start van ieder interview krijgen alle gasten bij KoffieCo de podcast een kop koffie aangeboden. Allereerst voor hun tijd en moeite maar vooral ook  omdat zij na de drukke werkdag wel een extra cafeïne kick kunnen gebruiken voor de start van het interview. 

Professionalisering
Een onderdeel van het professionaliseren is het genereren van eigen inkomsten. Met deze inkomsten willen wij het KoffieCo-team verder uitbreiden zodat wij in de toekomst meer werk uit handen kunnen geven en de podcast verder kunnen doen groeien. Op dit moment draait KoffieCo geheel op vrijwillige inzet. Om KoffieCo te kunnen continueren hebben wij financiële steun nodig. Dat is de reden dat wij sinds kort de donatieknop op de website hebben ingesteld. Hiermee willen wij mensen die KoffieCo financieel willen steunen de mogelijkheid bieden om dit op een veilig manier te doen.

Geef KoffieCo een toekomst!
Deze podcast maken wij met ontzettend veel plezier en dat willen wij graag blijven doen. Met een beetje hulp van jullie hopen wij nog vele specialisten op allerlei gebieden binnen de medische wereld aan de tand te kunnen voelen over wat zij doen en waar ze in geloven. Doneer een kop koffie aan KoffieCo de podcast en help ons om nog veel meer afleveringen te maken.

© 2020 koffiecodepodcast.nl | Alle rechten voorbehouden

KvK: 75018519