IN DE MEDIA

Op deze pagina lees je alles over KoffieCo de podcast in de media. Hier kan je aanvullende artikelen vinden, foto’s van congressen waar wij te gast waren en een verzameling van social media berichten van onze gasten en enthousiastelingen!

INTERVIEW

IN DE COVER MET…

Editie 2 | Doris, Tessa en Tiara van KoffieCo: de medische podcast van Nederland

Romée en Veerle van Compendium Geneeskunde nomineerden ons voor de tweede editie van: In de cover met… een initiatief van Geneeskundeboek.nl. Op 31 januari moesten wij eraan geloven en mochten wij een bak vol ingestuurde vragen van luisteraars beantwoorden! Het gehele interview kan jij hier bekijken.

INTERVIEW

ARTS IN SPE.

Marte Groeneveld | “KoffieCo stelt échte vragen aan échte artsen.”

Ons allereerste interview en dat was voor het blad Arts in Spe. Hier kun je het volledige interview nalezen.

CONGRES

MIC

Medisch Interfacultair Congres 2019 | Erasmus Medisch Centrum Rotterdam

Tijdens het Medisch Interfacultair Congres verzorgden wij een live-interview met Dr. Carmen Vleggeert-Lankamp, Neurochirurg in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Bekijk hier een aantal foto’s van het congres!

CONGRES

NVMO

Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs (NVMO) 2019 | WTC Rotterdam

Op het NVMO congres stonden wij met de KoffieCo-kraam en wisselden wij ideeën uit met een aantal docenten uit het medisch onderwijs, opleiders en besturen uit verschillende studentensteden. Zo deden wij veel nieuwe ideeën op voor reguliere afleveringen en specials!

CONGRES

VAN CO TOT PRO

Georganiseerd door LAD en De Jonge Specialist | Van der Valk Hotel Breukelen

Het basisartsencongres ‘Van Co tot Pro’ is expliciet bedoeld voor startende basisartsen die na het afronden van de studie Geneeskunde voor een aantal moeilijke keuzemomenten komen te staan. KoffieCo stond op de informatiemarkt om met deze kersverse artsen te sparren over hun gedachtes en overwegingen.

ARTIKEL

STUF

Utrechts Universiteitsfonds STUF | Alumniblad

Het Utrechts Universiteitsfonds STUF steunt allerlei activiteiten die voor en door studenten georganiseerd worden. Bij de start van KoffieCo ontvingen wij een subsidie van STUF en zo hielpen zij ons een handje op weg. Nu interviewden zij ons over het eerste jaar van KoffieCo de podcast voor het Alumniblad.

© 2020 koffiecodepodcast.nl | Alle rechten voorbehouden

KvK: 75018519