HET TEAM

KoffieCo de podcast is een initiatief opgezet door Doris van der Heijden, Tessa Dinger en Tiara Ringers, drie vijfdejaars geneeskundestudenten uit Utrecht. Inmiddels doen zij dit met de nodige hulp van een groeiend aantal teamleden.

“Een uit de hand gelopen hobby” zo zouden wij KoffieCo omschrijven. Een idee wat origineel begon met de behoefte om meer te weten te komen over de verschillende specialisaties binnen de Geneeskunde groeide al snel uit tot onze creatieve uitlaatklep voor nieuwe ideeën. Wij hopen dat KoffieCo in de toekomst een platform wordt waar de mensen in de zorg elkaar kunnen vinden en ervaringen zullen delen zodat ieder die geïnteresseerd is hiervan kan leren. Om dat te kunnen realiseren blijft het KoffieCo-team zich uitbreiden. Inmiddels bestaat het team uit vijf redactieleden, het montageteam en de promoteams uit verschillende studentensteden.

Doris van der Heijden – Initiatiefnemer

Doris is 25 jaar en vijfdejaars geneeskundestudent aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht:

“Het leukste aan KoffieCo vind ik de uitdaging om samen met twee goede vriendinnen een bedrijfje te runnen en eindverantwoordelijk te zijn voor letterlijk… alles. Een cappuccino met havermelk daar maak je mij blij mee, het liefst meerdere op een dag!”

Doris van der Heijden

Initiatiefnemer

Tessa Dinger

Initiatiefnemer

Tessa Dinger – Initiatiefnemer

Tessa is 25 jaar en vijfdejaars geneeskundestudent aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht:

“Het leukste aan KoffieCo vind ik dat wij de artsen aan de tand mogen voelen, alles kunnen vragen en eerlijke antwoorden krijgen, heel leerzaam! Koffie drinken, dat leerde ik pas echt tijdens de coschappen. Inmiddels is de cappuccino favoriet, saai ik weet het!”

Tiara Ringers – Initiatiefnemer

Tiara is 26 jaar en vijfdejaars geneeskundestudent aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht:

“Het leukste aan KoffieCo vind ik het creatieve aspect, de bijzondere gesprekken en de waardevolle levenslessen. Een koffieliefhebber ben ik zeker, ik heb altijd wat koffiecups in huis maar voor een goede espresso macchiato mag je mij wakker maken.”

Tiara Ringers

Initiatiefnemer

Mare Köllen

Mare Köllen 

Mare is 22 jaar en derdejaars geneeskundestudent aan de Universiteit van Amsterdam:

“KoffieCo… nah, niks leuks aan. Maar als ik dan iets moest kiezen dan is het wel dat het mij de mogelijkheid biedt om artsen en andere inspirerende mensen op een andere manier te leren kennen. Ik drink mijn koppen koffie op z’n italiaans: een espresso macchiato tot 11 uur, daarna mag er absoluut geen melk meer in.”

Eva Heeling

Eva is 22 jaar en vierdejaars geneeskundestudent aan de Universiteit van Amsterdam:

“Wat ik leuk vind aan KoffieCo is dat je samen continue bezig bent met vernieuwen. Iedere week weer ben je creatief bezig met een leuk team van mensen om je heen. Af en toe trakteer ik mezelf op een flat white maar met een kop koffie uit de automaat ben ik ook snel tevreden.”

Eva Heeling

 

MONTAGETEAM

Aaya Darai Aaya is  en vierdejaars geneeskundestudent aan het Radboud Universitair Medisch Centrum:

PROMOTEAM

 
UTRECHT
Maxime Tiems 
Celeste Koster
ROTTERDAM
Bibi Nix
Veerle Dingemans
LEIDEN
Raya Geels
Merel Hazewinkel 
GRONINGEN
Toki van Weede 
Vera van Wijngaarden
NIJMEGEN
Aaya Darai
MAASTRICHT
Lamba Tamana 
Madelief Kieboom

© 2020 koffiecodepodcast.nl | Alle rechten voorbehouden

KvK: 75018519