Wie zijn wij?
Wij zijn Doris van der Heijden, Tessa Dinger en Tiara Ringers, vierdejaars geneeskundestudenten aan het UMC Utrecht. Enige tijd geleden kwamen wij op het idee om een podcast te beginnen waarin wij medisch specialisten interviewen over hun beroep.

De hosts:

“Ik ben
Doris van der Heijden en ik ben vierdejaars geneeskundestudent. Wat ik voor arts wil worden, weet ik écht nog niet. Het probleem is dat ik te veel vakgebieden leuk vind. Naast de coschappen en podcast ontspan ik door te luisteren naar allerlei soorten goede muziek of door naar mijn salsalessen te gaan en alles even van me af te dansen. Het leukste aan KoffieCo vind ik de uitdaging om samen met twee goede vriendinnen een bedrijfje te runnen en eindverantwoordelijk te zijn voor letterlijk… alles!”

 

 

 

 


“Ik ben
Tessa Dinger en ik ben vierdejaars geneeskundestudent. Beschouwend of snijdend? Dat laatste! Creatief en oplossingsgericht handelen en op de operatiekamer iemand kunnen helpen is wat ik wil doen. Naast de coschappen en podcast is het leven druk met leuke dingen, zoals verre reizen maken of met verf in de weer om iets te schilderen. Het leukste aan KoffieCo vind ik de leerzame gesprekken, dat we de artsen eindelijk eens alles kunnen vragen en eerlijke antwoorden krijgen!”

 

 

 

 


“Ik ben Tiara Ringers en ik ben vierdejaars geneeskundestudent. Ik ben een echte doener dus een snijdend specialisme ligt dan wel voor de hand! Maar zeker weten doe ik het niet. Naast de coschappen en podcast ontspan ik door in de keuken te staan en culinaire hoogstandjes te bereiden voor familie en vrienden. Daarbij staat altijd een heerlijk muziekje op de achtergrond. Het leukste aan KoffieCo vind ik het creatieve aspect, de bijzondere gesprekken en de waardevolle levenslessen. ”