CREDITS

Tijd voor een aantal bedankjes want het is ongelofelijk hoe de behulpzaamheid van anderen ons in staat heeft gesteld om deze podcast te kunnen maken. De credits gaan uit naar alle mensen die ons de helpende hand hebben geboden.

JINGLES
Dat aangename deuntje aan het begin van iedere aflevering van KoffieCo de podcast verdient een shout-out naar maar liefst drie personen! Allereerst Sebastiaan van den Eertwegh, de gitarist van ParHasard, Stijn van Cruchten voor de pakkende tekst en last but not least Lotte van den Brink die het allemaal bij elkaar brengt met haar gouden keeltje achter de rode microfoon!

TECHNIEK
Inmiddels weten wij onze weg te vinden in de radiostudio maar zonder de technische ondersteuning van Ronald Broekhuizen, Media Engineer bij de Hogeschool Utrecht was er niks van KoffieCo terecht gekomen. Ronald bedankt! 

WEBSITE

Wie ook niet op de bedank-lijst mag ontbreken zijn de medewerkers van Panoma B.V. Zij hebben ons meerdere malen hun studio ruimte geleend en deze splinternieuwe website gebouwd!

Zij maken Animaties op Maat, een top-initiatief wat je zeker moet checken.

FINANCIEEL
Iedereen heeft een duwtje in de rug nodig en dus hielp het UMC Utrecht en het Universiteitsfond Stuff ons met een zakcentje op weg. Daarnaast kregen wij onbetaalbaar advies van Marte Otter, careerofficer in het UMC Utrecht die tot op de dag van vandaag nauw betrokken is bij KoffieCo de podcast

ARTSEN
Alle artsen en bevlogen professionals die, ondank de drukke agenda’s, tijd vrij maken voor een kop koffie met de jonge dokter. Niet alleen voor een kop koffie met ons in de studio maar vooral ook in het dagelijks leven voor een gesprek met de coassistent. Jullie inspireren en motiveren een jonge generatie dokters door het delen van jullie ervaringen en verhalen. In het bijzonder willen wij één dokter bedanken: Casper van Koppenhagen, de revalidatiearts die wij meerdere malen hebben mogen interviewen en die vanaf het begin als een soort mentor heeft gefunctioneerd.

© 2020 koffiecodepodcast.nl | Alle rechten voorbehouden

KvK: 75018519