Jingle
Dat aangename deuntje aan het begin van iedere aflevering van KoffieCo de podcast verdient een shout-out naar maar liefst drie personen! Allereerst de gitarist van ParHasard: Sebastiaan van den Eertwegh. Daarnaast Stijn van Cruchten voor de pakkende tekst en last but not least: Lotte van den Brink die het allemaal bij elkaar brengt achter de rode microfoon!

Techniek
Inmiddels weten wij onze weg te vinden in de professionele radiostudio maar deze podcast was er niet geweest zonder onze techneut die het ons allemaal heeft geleerd: Ronald Broekhuizen, Media Engineer bij de Hogeschool Utrecht, opleiding Journalistiek.

UMC Utrecht en Universiteit Utrecht

Iedereen heeft een duwtje in de rug nodig en dus hielp het UMC Utrecht en het Universiteitsfond Stuff ons met een zakcentje op weg. Daarnaast kregen wij onbetaalbaar advies van Marte Otter, careerofficer in het UMC Utrecht die tot op de dag van vandaag nauw betrokken is bij KoffieCo de podcast.

Artsen
En natuurlijk ook wat credits aan alle specialisten en experts die, ondank de drukke agenda’s, tijd vrij maakte voor een kop koffie met de coassistent. Door het delen van ervaringen en verhalen dragen jullie een steentje bij aan de dokters van de toekomst. In het bijzonder willen wij benoemen dat zonder dr. Casper van Koppenhagen (de revalidatiearts van aflevering 2) onze interviewskills een stuk minder zouden zijn.