#30 Dermatoloog – Drs. Marjolein Leenarts

maart 26, 2020 Door panomabv

De Dermatologie, het is een combinatie van denken en doen. De hoeveelheid mogelijke diagnosen is aanzienlijk en daarom moet je als dermatoloog alles weten van huid, haren, nagels en slijmvliezen. Vies? Misschien een beetje zegt Drs. Marjolein Leenarts met een lach: “Daar moet je tegen kunnen!” De charme van het vak zit hem in de kunst van het leren observeren: met één oogopslag kan de diagnose gesteld zijn. Andere keren is het een lastige puzzel die zorgvuldigheid vereist. Geen enkele dag is saai, dat is zeker! Aan haar vak houdt Drs. Leenarts een gelijknamige hobby over, haar productlijn die zij samen met haar man opzetten. Een ondernemende dermatoloog die met haar eigen productlijn de dermatologie in de schijnwerpers zet. Ook daarover meer in de 30ste aflevering alweer van KoffieCo de Podcast!