#8 Special: Ondernemen in de zorg – Drs. Bernard Leenstra

maart 20, 2020 Door panomabv

Dit is de eerste special van KoffieCo de podcast en dus gooien we het over een andere boeg! In de specials maken wij vakoverstijgende onderwerpen bespreekbaar.

Deze week trappen wij hem af met Dr. Bernard Leenstra, hij is een kersverse huisarts in opleiding maar daarnaast is hij ook ondernemer in de zorg en hard op weg om een aantal dingen binnen de geneeskunde wereld te verbeteren. Volgens hem wordt winst met ondernemerschap in de zorg hoofdzakelijk uitgedrukt in ziektereductie en op dat gebied is er nog veel winst te behalen. Hij wil mensen met ideeën aanmoedigen om deze om te zetten in actie, out of the box te denken en de handen uit de mouwen te steken! Hopelijk helpt deze aflevering van KoffieCo de podcast jou een eindje op weg om precies dat te doen.

 Luister hem nu want hij is echt special!