#28 Special: Ondernemen in de zorg – Philip Croon

maart 20, 2020 Door panomabv

De medische wereld verandert en dat is grotendeels het gevolg van technische ontwikkelingen binnen de zorg. Dat kan beangstigend zijn voor de jonge dokter die niet direct affiniteit heeft met techniek. Philip Croon, geneeskundestudent aan het AUMC richtte zijn bedrijf Medimaat op om een brug te slaan tussen studenten en de zorgtechnologie. Bij Medimaat word je opgeleid om medische apparatuur toegankelijker en efficiënter te implementeren. Een bedrijf runnen naast de coschappen, hij bewijst dat het kan en legt jou in deze podcast uit hoe leuk het is om te ondernemen naast de dagelijkse activiteiten van een geneeskundestudent. De boodschap van Philip is simpel: bedenk een leuke oplossing voor een probleem en ga het doen. Lukt het dan niet, wees flexibel en dan kom je uiteindelijk ergens terecht waar je trots op kunt zijn.