#26 Internist-klinisch immunoloog – Dr. Maarten Limper

maart 20, 2020 Door panomabv

Dr. Maarten Limper is dé Dr. House van het ziekenhuis. Gelukkig is deze dokter alles behalve bot, cynisch en onbehouwen. Hij houdt van het contact met zijn patiënten, is nieuwsgierig en heeft een voorliefde voor onopgeloste medische vraagstukken. Waar de meeste artsen in waarschijnlijkheden rekenen is hij de persoon die in zeldzaamheden denkt. Een tikkeltje nerdy mag je volgens hem in dit vak wel zijn, in ieder geval moet je niet schrikken van complexiteit en het leuk vinden om de puzzel op te lossen. 
Als klinisch immunoloog beschikt hij over diepgaande kennis betreffende de functie en dysfunctie van het immuunsysteem, moeilijke materie maar wij moeten toegeven: hij maakt het een stuk leuker dan ons leerboek Immunologie! Luister aflevering 26 van KoffieCo de podcast en laat je meeslepen in het enthousiasme van deze dokter!